Milojević pred derbi: Moji igrači znaju šta smo pričali i kako da se ponašaju!

 U okviru polufinala Kupa Srbije u sredu od 19 časova na stadionu “Rajko Mitić”, Crvena zvezda dočekuje Partizan.

Trener Vladan Milojević je izneo očekivanja pred ovaj meč.

– Pre par dana smo imali konferenciju posle utakmice… Ono što prvo treba da naglasim to je da, jedno takmičenje koje se igra na ispadanje. Najmasovnije takmičenje. Od samog početka je specifično. Nije takmičenje poput prvenstva gde imate druge mečeve na kom možete da popravite učinak. Ovo je nokaut takmičenje protiv “večitog” rivala. Naše su ambicije da idemo do kraja i osvojimo kup. Danas imamo poslednji trening, mislim da smo spremni. Dosta se dobro poznajemo. Igraće se kao i uvek kada se igra derbi. Nadam se dobroj poseti navijača, rekao je Milojević.

O komentarima iz Humske nakon prethodnog derbija.

– Pošto znam šta ćete me pitati. Ne želim da komentarišem niti znam šta se tamo događa. Moji igrači znaju šta smo pričali i kako da se ponašaju. Svi komentari u vezi ostalog me ne dotiče, niti želim da komentarišem. Fokusiraću se na moju ekipu. Ostalo je za njih.

Prokomentarisao je i Partizanovo potencijalno neigranje.

– Moje planove ne remeti uopšte. Spremamo se da igramo utakmicu sutra. Sve ostalo mi ne remeti planove niti nas uopšte ne remeti. Ne znam šta bih drugo rekao.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos posle Mege govorio o selidbi u Pionir za finale

Košarkaši Crvene zvezde su ubedeljivo započeli plej-of seriju protiv Mege i došli do vođstva 1-0. Janis Sferopulos je bio zadovoljan...

POVEZANE OBJAVE