POKVAREN ŠOU TATI KASTELJANOSA: Milik zamenio Vlahovića i odveo Juve u finale Kupa (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa plasirali su se u finale Kupa Italije, iako su u revanšu poraženi u Rimu od Lacija sa 2-1. Stara Dama je slavila u dvomeču pošto je pobedila u Torinu sa 2-0.

Crno-beli iz Torina su tek u završnim minutima obezbedili finale, nakon što je Tati Kasteljanos sa dva pogotka prethodno u 49. minutu vratio duel “na početak”.

Argentinski napadač je još jednom potvrdio da mu prijaju velike utakmice. On je već u 12. minutu pogodio glavom posle centaršuta Luisa Alberta iz kornera.

Potom je u uvodnoj fazi drugog poluvremena pogodio i nogom, nakon lopte koju je dobio u prostor od Luisa Alberta, koji mu je tako po drugi put asistirao.

Ključnom se ispostavila izmena Misimilijana Alegrija, kada je u 81. minutu Dušana Vlahovića na terenu zamenio Arkadijuš Milik.

Odmah po ulasku poljski napadač je šut Vee skrenuo u gol i doneo svom timu rezultat za prolaz, koji je do kraja i očuvan. Golu je prethodio centaršut Filipa Kostića.

Juve će sutra dobiti rivala u borbi za trofej, nakon što se u Bergamu završi duel između Atalante i Fiorentine, u dvomeču u kom tim iz Firence ima prednost od 1-0 iz prve utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE