Vlahović prokomentarisao odlazak u PSŽ

Spekulisalo se da će srpski fudbaler Dušan Vlahović pojačati redove Pari Sen Žermena, a on je sa francuskim novinarima sada pričao o toj temi.

Naime, izvesno je da će najbolji igrač Parižana Kilijan Mbape na leto napustiti klub i pojačati Real Madrid, a javnost sada spekuliše ko će doći na „Park prinčeva“, a smatra se da bi to mogao biti upravo Srbin.

– Čuo sam i čitao sam te transfer glasine, ali ne znam ništa o tome. Ne interesuju me. Sve o čemu mislim je kako da se što bolje pripremim za narednu sezonu. Imam još dve godine ugovora sa Juventusom i srećan sam ovde, rekao je Vlahović.

Napadač Juventusa kaže da bi pre odlaska želeo da osvoji neki trofej sa klubom iz Torina.

– Želim da osvojim nešto važno sa Juventusom, a posle ćemo videti, razgovaraćemo o tome. Mbape je najbolji igrač na svetu u ovom trenutku. Sa 25 godina osvojio je skoro sve, postigao 40 golova za reprezentaciju. To je enormno velika stvar.

Dušan često ima oscilacije u formi…

– Prošle sezone nisam bio fizički najspremniji, ali sam ove godine dobar. Postigao sam 16 golova do sada, mada sam mogao i više. Uvek želim više i težim da postanem igrač kojeg bi svaki tim poželeo. Nije mi cilj da igram samo da bih zaradio novac. Povrh svega, napadač je važan za tim, jer ako on igra dobro i tim igra dobro, zaključio je Vlahović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE