Duljaj: Na kraju se pamti rezultat, ovaj tim ima potencijal

Fudbaleri Partizana poraženi su od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije rezultatom 2:1. Trener crno-belih, Igor Duljaj je izneo utiske nakon ovog susreta.

Na kraju se pamti rezultat. Zvezda je bila bolja za ta dva gola. Mi smo u napad stavili dva brza igrača i tu smo stavili u problem Zvezdu. Ali, naivno smo primili prvi, potom i drugi gol. Kasnije je utakmica bila izbalansirana i bilo je prostora za igrače Zvezde, jer smo mi morali da rizikujemo sa više igrača napred. Izuzetno je teško igrati sa Zvezdom na njihovom stadionu dva puta u četiri dana. Moramo da se spremamo za naredni meč, kazao je Duljaj i dodao:

– Zvezda u svojim redovima ima dosta iskusnijih igrača. Ako smo iz ovog poraza dobili, to su Baždar koji ima 22 igrača, Severina 23, Goh 25, Marković 23… Ovaj tim ima potencijal. Sveta Marković se požalio na bol u kolenu i nisam želeo da rizikujem. To je jedini razlog zbog čega je došlo do promene na poluvremenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPREMA SE POVRATAK: Partizan želi da vrati svog nekadašnjeg trenera

Milan Lola Smiljanić je ponovo u Humskoj, sada kao trener omladinaca Partizana. Smiljanić će preuzeti generaciju dečaka rođenih 2007. i...

POVEZANE OBJAVE