Milojević nakon plasmana u finale: Pohvala za navijače, Partizanu mnogo sreće u nastavku sezone

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan na svom stadionu rezultatom 2:0 i plasirali se u finale Kupa Srbije gde ih čeka ekipa Vojvodine.

Trener crveno-belih Vladan Milojević je izneo utiske nakon meča.

– Sigurno da ovu pobedu posvećujemo našem preminulom Gagiju. Mnogo nam je značilo, to nam je dalo i neki ekstra motiv. Bilo je teško ovih dana. Mislim da smo mu ispunili želju. Moram da pohvalim Šumadinca, ja iz Aranđelovca, on iz Topole. Jako dobro pripremljena utakmica od Partizana. Partizan je imao svoje šanse, Glazer odbranio nekoliko šansi, Jovanović sa druge strane. Partizan pokušao sa Kalululom, sa Gokom iza Baždara. Onog trentka kad smo videli kojih 11 će izvesti, videli smo njegovu ideju, kazao je on i dodao:

– Svaka čast kolegi na stvarno dobro pripremljenoj utakmici. Dobar derbi. Srećni smo, idemo u finale, to je bio cilj, ja sam poseebno srećan, ovo mi je prvo finale sa CZ. Igrao sam sam Čukaričkim. Igramo sa Vojvodinom, plej-of je mnogo teških utakmica. Pohvalio bih navijače. Partizanu mnogo sreće u nastavku sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Miralem Pjanić završio reprezentativnu karijeru

Bosansko-hercegovački fudbaler Miralem Pjanić, objavio je da se oprostio od reprezentacije. - Posle 16 godina za moju Bosnu i Hercegovinu...

POVEZANE OBJAVE