Milojević o Dudićevoj izjavi: Tako ne mogu da se ponašaju

Trener Radničkog Feđa Dudić govorio je u emsiji “Indirektno” na K1 televiziji o ubedljivom porazu od Zvezde na stadionu “Rajko Mitić” (5:0).

Uzeo bih jednu rečenicu od gospodina Zorana, da nijedan navijač Zvezde nije zadovoljan da njegov tim pobeđuje na način na koji pobeđuje i time ću reći sve, bez obzira na to što je bilo 5:0, rekao je tada Dudić.

Milojević je upitan da prokomentariše tu izjavu.

– Sve razumem, sve je deo fudbala. Mnogo mi smeta i mislim da je to jedna poruka. Ako se ponašaš, ne možeš da izađeš i uzimaš Zvezdu kao instituciju. Ima dosta ljudi koji dolaze i pokazuju nepoštovanje. Za mene nije pošteno, nije fer. Meni je zasmetalo. Ne može neko ko je sa strane, da radi, živi, prima platu. Ja sam bio na Kipru, sa APOEL-om nisam osvojio titulu, ali nikad nisam izašao i pričao o nečem nefudbalskom. Poštovao sam narod Kipra, njihovo prvenstvo.

– To nije prvi put. Moja poruka je da povedu računa šta pričaju. Nemojte da uzimate instituciju kao što je Zvezda, Partizan, Vojvodina. Radnički se bori za Evropu. Ući će zbog nekih bodova Zvezde, Partizana… Nije pošteno, tako ne mogu da se ponašaju. Kada odem u drugu zemlju, moram da se ponašam po pravilima. Takve izjave su kažnjive po fudbalskom savezu. Dobiće ovde jedan lep prijem kada bude došao. Mislim da je to neukusno. Da li mi je zasmetalo– jeste, rekao je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trener najavio veliku ulogu srpskog košarkaša u NBA ligi, govorio i o nastupu za reprezentaciju

Košarkaši Majamija nisu uspeli da ponove uspeh iz prethodne sezone, kada su u finalu NBA lige poraženi od Dnevera....

POVEZANE OBJAVE