POKRENUT JE DISCIPLINSKI POSTUPAK: Evroliga saopštenjem odgovorila Atamanu i Panatinaikosu

Košarkaši Panatinaikosa pretrpeli su brejk u prvom meču plej-ofa Evrolige.

Makabi je uspeo da se vrati iz dvocifrenog minusa i povede 1:0 u seriji (91:87).

Posle meča usledilo je saopštenje grčkog tima i oštra kritika trenera Ergina Atamana na suđenje. Sve to naišlo je na reakciju iz elitnog takmičenja.

Oni su razočarani tim izjavama kao i drugim događajima koji su pratili tu utakmicu. Dodajući da je to direktno kršenje izjave potpisane 15 aprila od strane Evrolige, Evroliginog borda trenera, Asocijacije igrača Evrolige (ELPA) i Unije košarkaških sudija Evrolige.

Dodajući da su izjave Ergina Atamana netačne sa pokušajem zadiranja u integritet sudija prebacujući dodatni pritisak na njih i samu organizaciju takmičenja. Uz zamerku da nezadovoljstvo sudijama nije saopšteno kroz zvanične kanale komunikacije za to namenjene.

To više neće biti tolerisano, kako se navodi na sajtu Evrolige, naročito što je Ergin Ataman novinarima objašnjavao sudijske greške umesto da razgovara pred drugu utakmicu serije. Na kraju se ističe da je disciplinski postupak već pokrenut.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE