Dudić odgovorio Milojeviću: Pokazao sam poštovanje

Trener fudbalera Radničkog 1923 Feđa Dudić je odgovorio treneru Crvene zvezde, Vladanu Milojeviću koji je reagovao na prethodnu Dudićevu izjavu na televiziji K1.

– Želim da se oglasim zbog ovog što sam javno prozvan posle utakmice Zvezda – Partizan. Zaista mi je krivo da kolega Milojević nije pogledao celu emisiju i da nije video na koji način sam pričao o Zvezdi, o afirmaciji srpskog fudbala i svega ostalog i na koji način sam komentarisao onaj derbi koji je odigran u subotu u Superligi. Siguran sam da je to pogledao da ne bi imao onakvo izaganje, njemu je postavljeno da pogleda samo ono što je možda bilo dobro za njih da se pogleda. Ja nikad nisam bežao od svog stava i mišljenja, uvek ću ga imati, ali ne želim da mi se stavlja nešto što nisam rekao, niti to mislim, kaže Dudić i dodaje.

– Bila je situacija u kojoj se u emisiju javio jedan navijač Zvezde, koji se sam tako etiketirao, on je izneo jednu konstataciju i ja sam se samo složio sa tim. To je onda stavljeno u javnost u jednoj konotaciji koja nije dobra. Još jednom kažem, žao mi je što Milojević nije pogledao celu emisiju, a ako je gledao, mogao je da vidi na koji način sam pričao i da sam neke stvari realno sagledavao. Mislim da sam ja pokazao poštovanje prema državi u kojoj radim, samim tim što sam u ovoj sezoni odavao počast žrtvama ovog rata i mislim da tu prestaje sve. Sigurno je da ljudi koji rade sa mnom u Kragujevcu znaju kako razmišljam i kako živim. Ovde se osećam kao kod kuće, nastaviću i dalje da dostojansvetno predstavljam Radnički i želim da sada i ovde zatvorim ovu temu i da ne dozvolim da nastane neki rijaliti. Molim sve da do kraja sezone dobijam pitanja samo od FK Radnički, da se stvari ne bi prenosile na razne načine, koje niko ne želi, rekao je Dudić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Borusija “ima račun” i ako izgubi od Reala

U finalu Lige šampiona sastaće se Borusija Dortmund i Real Madrid. Finale je na programu na Vembliju 1. juna, a...

POVEZANE OBJAVE