Još uvek nije kasno: Uključi se u „trku“ i osvoji kartu za EURO!

Kladi se u Meridianu i osvoji kartu za EURO!

April se približio  samom kraju, što znači da nam je ostalo oko mesec i po dana do početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj!

Odbrojavanje je počelo, ali još uvek nije kasno da sebi obezbedite mesto na utakmici Srbija – Danska koja može biti i odlučujuća u borbi „Orlova“ za prolaz u nokaut-fazu! Želiš da bodriš Srbiju uživo i to uz pravi VIP DOŽIVLJAJ? Na pravom si mestu!

Sportska kladionica Meridian pruža ti priliku da otputuješ u Nemačku i navijaš za Srbiju u velikom stilu! Sve što je potrebno da uradiš jeste da se priključiš akviji „Pogodi najveću kvotu“ i uz malo sreće KARTA ZA EURO je tvoja!

Registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikuj svoj nalog i preuzmi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA i to potpuno besplatno!

A, onda… Uplati i potroši depozit u minimalnom iznosu od 2.000 dinara, odigraj tiket i ako pogodiš najveću kvotu – pakuje kofere!

Potrebno je da tiket sadrži barem tri para, a da svaka pojedinančna kvota bude barem 1.35 i uz malo sreće i mašte – možeš da postaneš pravi srećnik!

Ne propusti priliku za EURO!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srušio im snove za F4, sad ga žele u svojim redovima

Fenerbahče je savladao Monako u majstorici za plasman za F4 u Berlinu u pravom trileru posle produžetka. Heroj meča je...

POVEZANE OBJAVE