Mijailović pričao o budžetu Partizana pa pomenuo i Zvezdu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obratio se javnosti povodom potpisa novog ugovora trenera Željka Obradovića.

Naime, Mijailović je govoriti o toj temi, ali i drugim aktuelnostima u vezi Košarkaškog kluba iz Humske.

– Ne mislim da Partizan ima najmanji budžet u Evropi, negde smo u sredini i tu smo gde trebamo biti. Ovaj budžet sa kojim mi radimo je dovoljan za naše ambicije, voleli bi da bude veći. On stalno raste, ali raste i ostalima. Prošle godine je bio manji, a imali smo bolje rezultate. Ne igra uvek novac, moraju da se poklope i hemija u ekipi i povrede. Ove godine smo izgubili sedam-osam utakmica na jedan koš, prošle godine smo to dobijali. Nemojte da zaboravite da je u Srbiji prosečna plata manja od 700-800 evra, a takmičimo se sa mnogo većima. Mi se trudimo, a da imamo i triput veći budžet, mi bi hteli još više, imamo visoke ambicije. Ipak, trebamo biti realni. Uvek ćemo davati sve od sebe bez obzira na budžet, imamo navijače koji nam daju više nego par miliona evra koje imaju neki drugi, kazao je Mijailović.

Prokomentarisao je i odnos sa Crvenom zvezdom.

– Kada sam došao, odnosi klubova su bili još i gori. Danas nisu odnosi klubova toliko loši, već dva predsednika. Sada se najavljuje dolazak Željka Drčelića, što je možda najava poboljšanja nekih stvari. Ti užasni odnosi datiraju iz vremena kada je ovde bio Duško Vujošević i čovek čije prezime neću da izgovorim. Mi želimo uvek da budemo prvi i najbolji, pa i od večitog rivala. Svi su mi pričali da sam došao da bismo večno bili drugi i treći, a pokazali smo da nije tako. Zato se iz večitog rivala i bune na nas. Šta će drugi da rade, nije moj problem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TURSKI MEDIJI: Zoran Mirković uzrok svađe trenera sa tadićem i Džekom

Turski mediji prenose vest da u najpopularnijem turskom klubu Fenerbahčeu u toku je sukob trenera Ismaila Kartala sa Dušanom...

POVEZANE OBJAVE