Milojević izneo očekivanja pred duel sa Vojvodinom, govorio i o bivšim igračima Zvezde u redovima rivala

Nakon dve uzastopne pobede u Večitim derbijima protiv Partizana, fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17.30 gostuju Vojvodini u utakmici 2. kola plejofa Superlige.

Isti protivnici odmeriće snage kasnije i u finalu Kupa Srbije u Loznici na neutralnom terenu, a očekivanja od sutrašnje utakmice izneo je trener beogradskih crveno-belih Vladan Milojević.

Vojvodina igra dobro, ekipa ima samopouzdanja, naročito nakon dobrih rezultata u prethodnom periodu. Radi se o timu koji je pretendent za mesto koje vodi u Evropu. Kao kolektiv su jaki, imaju dosta dobru ekipu. Nismo posebno obraćali pažnju na pojedine segmente, analizirali smo kompletnu njihovu igru, objasnio je Milojević.

Bitan za igru Vojvodine ove sezone je i bivša nada Zvezde Andrija Radulović.

Andrija je kvalitetan i dobar igrač. Do sada je pokazao da njegov razvoj ide u pravom smeru, jako mi je drago zbog toga. Trebalo bi da obratimo pažnju na njega, kao i na sve ostale igrače Vojvodine, kratko je prokomentarisao svog nekadašnjeg igrača trener Zvezde.

On smatra da će posao njegovom timu biti olakšan izostankom još jednog bivšeg igrača Zvezde iz njegovog prvog mandata Njegoša Petrovića, koji je od skoro u Novom Sadu.

Njegoš je došao iz Rada kod nas, razvijao se na pravi način. Dosta je sazreo kao igrač, postao je lider ekipe. Zaista je dobar fudbaler. Nama sutra neće praviti probleme, jer će pauzirati zbog žutih kartona, konstatovao je Milojević.

Kada je reč o igračkom kadru, Milojević je otkrio da postoje mali problemi i da će sve biti jasnije nakon večerašnjeg treninga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Hauard ima dve ponude za nastavak karijere

U četvrtak je mnogo vesti stiglo vezanih za Markusa Hauarda. Prvo je zvanično dobitnik nagrade "Alfonso Ford" za najboljeg strelca...

POVEZANE OBJAVE