Obradović nakon potpisivanja ugovora: Diže nas ljubav prema Partizanu!

Danas je Željko Obradović potpisao novi ugovor sa Partizanom, na dve godine. Ovim povodom je organizovana konferencija za medije, a najtrofejniji evropski trener nije krio radost zbog ostanka u crno-belom.

– Hvala Ostoji Mijailovića na rečima i poverenju da i naredne dve godine vodim Partizan kao prvi trener. Svi ostali u upravi kluba su dali saglasnost, bila je obostrana želja. Ovo je moj klub u kome uživam radeći i ovo je prilika da se zahvalim svima i igračima, trenerima i ostalima iz radne zajednice, ali posebna zahvalnost ljudima iz uprave koji stvarno vole Partizan. Diže nas ljubav prema klubu. Nemoguće je izostaviti one zbog kojih se sve radi, to je ogromna armija navijača Partizana, rekao je Željko, a zatim se osvrnuo i na budžet:

– Kada pričamo o budžetu, to mnogima bode oči, ali ako hoćete da budete konkurentni potrebno je da se uđe u neke budžete koji bi bili što ravnopravniji sa velikanima, to je gotovo nemoguće. Nikad tema nije taj budžet, nego da vidimo šta najbolje da izvučemo. Bez obzira na budžet imaćemo najveću moguću ambiciju u svim takmičenjima. Od prvog dana kad sam seo na klupu Partizana, pa sve do sada nisam se drugačije ponašao.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA 2: Spartak sa minimalnom prednošću pred drugi meč!

Košarkaši Spartaka slavili su u prvom meču finala ABA 2 lige 73:74 protiv Vojvodine u Novom Sadu. Drugi meč se...

POVEZANE OBJAVE