Još jedan poraz Partizana: TSC bolji od crno-belih

U okviru 32.kola Superlige fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 1:2.

Poluvreme u Humskoj završeno je rezultatom 1:1. Poveli su gosti iz Bačke Toploe u 29. minutu igre, a strelac je bio Aleksandar Ćirković. Stanić je prošao po desnoj strani, poslao loptu za Ćirkovića koji je savladao Jovanovića za 0:1. Izjednačio je Bibars Natho u 35. minutu utakmice lepim pogotkom iz slobodnog udarca, a tim rezultatom se otišlo i na poluvreme.

U 62. minutu je TSC imao ozbiljnu prilku, Ćirković je izbacio Pantovića koji danas nije iskoristio nekoliko šansi, a i u ovoj situaciji nije pogodio mrežu, već prečku. Napadi TSC-a su se isplatili, u 75. minutu. Odlična akcija TSC-a, Ćirković, Pantović i Đakovac su izbacili odbranu Partizana, usledio je centaršut Đakovca koji je pogodio Sašu Jovanovića koji je matirao golmana crno-belih za 1:2! U 85. minutu, Partizan je postigao gol, Gajas Zahid je izveo slobodan udarac sa desne strane, Kastiljo je bio na pravom mestu i postigao gol, ali nakon provere u VAR sobi i problema sa komunikacijom, dosuđen je ofsajd.

TSC se ovom pobedom približio Partizanu na 4 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos nakon pobede u derbiju prokomentarisao utakmicu i otkrio kada će biti poznato stanje Topićeve povrede

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u prvoj utakmici finalne serije ABA lige, u veoma neizvesnoj utakmici koju su...

POVEZANE OBJAVE