Gocić pred početak plej-ofa: Da pokažemo razliku u kvalitetu

Vaterpolisti Novog Beograda će u prvom meču polufinala u utorak na bazenu SC “11. april” od 19.45 časova igrati protiv ekipe Šapca.

Moja ekipa ide ka još jednom cilju, a to je osvajanje titule i u domaćem prvenstvu, rekao je Živko Gocić, trener vaterpolista Novog Beograda uoči starta plej-ofa Superlige Srbije i dodao:

Bićemo maksimalno motivisani da pokažemo sve što znamo i umemo, ne potcenjujući nijednog trenutka ekipu Šapca, ali očekujem pobedu i vođstvo u seriji, poručio je Gocić.

Novi Beograd nema problema sa povredama, svi igrači su na raspolaganju, pa će Gocić moći da računa na najjači sastav. Aktuelni pobednici regionalne Premijer lige i osvajači nacionalnog Kupa ove sezone u domaćem šamnpionatu zabeležili su sve pobede, pa su u duelu sa Šapcem veliki favoriti:

U dosadašnjem delu sezone u Prvenstvu Srbije bili smo zaista dobri. Učinićemo sve da nastavimo u tom ritmu. Šabac je svakako ekipa za respekt. Više puta ove sezone Šapčani su pokazal da stvarno imaju kvalitet i da mogu čak i boljim ekipama od sebe da naprave problem. Mi smo imali zanimljiv međuosbni duel u četvrtfinalu Kupa i sve to osetili smo na svojoj koži. Iz tog razloga ćemo najozbiljnije prići ovom polufinalnom duelu

Gocić je istakao da njegov tim ništa neće propustiti slučaju:

Moramo da pružimo naš maksimum, da budemo na našem prepoznatljivom nivou i da razliku u kvalitetu koja postoji između dve eklipe pokažemo i u bazenu, jer to je suština, zaključio je Gocić.

Polufinalna serija igra se na dve dobijene utakmice, a u drugom polufinalu sastaju se Crvena zvezda i kragujevački Radnički.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MILOJEVIĆ ODLUČIO: Glazer ne brani u Kruševcu?

Fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju Napretku u 6. kolu plej-ofa Superlige Srbije. Crveno-beli su već posle derbija i meča sa...

POVEZANE OBJAVE