Peri: Sve vreme sam mislio na Dejana Milojevića

Košarkaš Unikahe Kendrik Peri proglašen je za MVP-a turnira u Beogradu.

– To što sam MVP biće naslov u novinama, ali nisam samo ja bitan. Svi ovi ljudi su mi dozvolili da budem svoj i kada sam se mučio. Ova nagrada je deo njih, kao što je deo mene, rekao je Peri, pa dodao da mu oba trofeja mnogo znače kao satisfakcija za dalje. 

– Sjajno je. Kada se osvrnem na moju karijeru, sve kroz šta sam prošao, vreme kada nisam znao da li ću da nastavi da igram, kada sam bio povređen… Ovo je i nekakva potvrda toga šta sam ja, koliko sam otporan, potvrda moje vere u igru, pa i toga što sam ostao dosledan tom procesu. Zahvalan sam na tome što mogu da igram košarku na visokom nivou. I da mogu da doprinosim na visokom nivou. Ovo jeste nešto sjajno što mogu da dodam svojoj biografiji. Ali, nadam se da je tek početak.

Peri je deo karijere proveo i u AdmiralBet ABA ligi, između ostalog igrajući i za Megu.

– Naravno da imam mnogo lepih uspomena na Beograd, iako sam kratko živeo ovde. Ali, sada postajem emotivan, jer sam sve vreme mislio na trenera Dejana Milojevića, za koga sam igrao, a koji je rano preminuo. Osećam da je ovo veće od mene. Osećao sam i njegovo prisustvo ovde u Areni… Sve je ovo veće od mene… rekao je Peri.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić pred Mladost: Nadigrali smo sve osim neprikosnovene Zvezde

Fudbaleri TSC u petak 17. maja od 18.30h, gostuju u Lučanima ekipi Mladosti u 36. kolu Superlige, u uverenju...

POVEZANE OBJAVE