SENZACIJA: Brozović se vraća u evropski fudbal i to u velikana koji se želi vratiti na stare staze slave?!

Marcelo Brozović bi nakon samo jedne sezone u Saudijskoj Arabiji mogao vratiti na Stari kontinent i to u klub koji se svim silama želi vratiti na stare staze slave.

Ako je verovati špaskim medijima, Brozović bi mogao natrag u Evropu i to u Barselonu koja ga je silno želela letos, ali su pregovori s Interom propali.

Katalonci nisu pristali da plate traženi iznos ‘Nerazurima’ pa je milanski klub 31-godišnjeg Hrvata prodao u Al-Nasr za cifru od “skromnih” 18 miliona evra.

Sada je Barselona odlučna u nameri da ponovo krene po Brozovića i ovaj put se nada uspešnom raspletu sa željom da potpuno osveži sredinu terena.

Barselona se što pre želi vratiti na stare staze slave te na leto priprema novi remont u ekipi, pa je ideja o dovođenju Brozovića postala ozbiljna opcija.

Dok je nastupao za Inter Brozović je bio jedan od najboljih zadnjih veznih na svetu, ima 31 godinu te zasigurno još uvek nije za “otpis”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nadomak odbrani titule: Siti se vratio na prvo mesto! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija savladali su u gostima Totenhem sa 2-0 i tako se vratili na prvo mesto Premijer lige. Tako...

POVEZANE OBJAVE