EL: Petrušev tragičar, Barsa do pobede posle produžetka (VIDEO)

Još jedan neverovatan meč je viđen u plej-ofu Evrolige.

Barselona je slavila u Pireju protiv olimpijakosa 85:83 posle produžetka.

Domaćin je bio bolji u prvom poluvremenu i vodio je čitavim tokom, ali u trećem periodu Barselona se raspucala za tri poena i preokrenula i sa 6 poena plusa ušlu u poslednjih 10 minuta regularnog dela.

Olimpijakos je tu bio mnogo bolji, i činilo se da će pobediti na kraju. Sjajan je bio Filip Petrušev posle čije trojke se mislilo da je sve gotovo.

Ipak, barsa je uspela da se vrati, a košem Laprovitole i da izjednači na 7 sekundi pre kraja. Vilijams Gos nije, sa druge strane, postigao koš za pobedu.

U produžetku slična slika, Olimpijakos je bio bliži pobedi, ali su nespretno odigrali završnicu.

Tomas Vokap je odigrao dva loša napada za Olimpijakos, a Barseloni je ostalo 4 sekdune za šut za pobedu. Posle tajm auta, lopta je došla u ruke Džabari Parkera koji se čak pomalo i zbunio i činilo se da neće šutnuti na vreme, ali ga je pri dizanju ruku za ruku uhvatio Filip Petrušev i Parker je dobio tri penala. Dva je ubacio ,treći namerno promašio i Barsa u najmanju ruku ima majstoricu na svom parketu.

Najefikasniji kod Olimpijakosa je bio upravo Petrušev sa 18 poena, dok je rajt ubacio 16. Kod Barselone Veseli 16 poena, Satoranski, Parker i Ernangomez po 13. Nikola kalinić je dao 5 poena za 23 minuta na parketu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE SMENE TRENERA: Pao dogovor, “doživotni” ugovor u Sevilji!

Fudbaleri Sevilje nisu imali naročito uspešnu sezonu u La Ligi. Završiće je bez plasmana u evrokupove i na sredini tabele....

POVEZANE OBJAVE