VRLO VAŽNA UTAKMICA: Joksimović imao poruku pred Voždovac

Fudbaleri niškog Radničkog u trećem kolu plej-auta Superlige Srbije dočekuju Voždovac.

Obe ekipe vodiće tako važnu borbu u želji da opstanu.

Značaja meča svestan je i trenr Radničkog Dejan Joksimović.

Njihov kvalitet igre nije bio sporan ni u situacijama kada nisu ostvarivali rezultate. Radi se o jednoj mladoj ekipi koja igra dosta intezivno, dobri su u pritisku na svakom delu terena,igraju sa određenom dozom agresije. Takođe, dobri su i po osvajanju lopte u ofanzivnim tranzicijama, jer u toj gore ofanzivnoj liniji imaju pre svega igrače sa dobrim brzinskim sposobnostima i mogu iz niske, srednje i visoke zone, da se brzo transformišu u fazu napada i da naprave problem protivničkoj ekipi. Oni već dugo, bez obzira na promene trenera, forsiraju moderana fudbal. Imaju specifičan model igre u tim pozicionim napadima i to su sve neke stvari koje mi znamo i za koje smo se spremali kroz tranažni proces. Probađemo na krilima pozitivnih rezultat, koje smo ostvarili u prethodnom periodu, i sa pobedom koju smo upisali protiv njih da izađemo sa velikom dozom samopouzdanja i odigramo možda jednu od ključnih utakmica za ostvarenje našeg cilja, a to je opstanak, rekao je on.

Beograđani su prvi na 13. mestu sa 34. boda i koje vodi u baraž za popunu SLS. Ispred njih je IMT takođe sa 34 dok Nišlije imaju 37 pa je neizvesno ko će obezbediti direktno opstanak. U igri je Javor a najteže je Železničaru koji će se najverovatnije pridružiti Radniku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KRAJ VELIKE KARIJERE: Italijanski trener odlazi u penziju!

Na meču poslednjeg kola Serije A između Kaljarija i Fiorentine, Klaudio Ranijeri će posledni put kao trener voditi neku...

POVEZANE OBJAVE