Avramović: Samlela nas je Evroliga

Košarkaši Partizana su poveli na startu polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti, ali sada ih očekuje meč u Podgorici.

– Nadam se da možemo da završimo posao u „Morači“ 7 maja. Rival nije nimalo lagan, pokazao je to i u ovoj utakmici. U Podgorici je dosta specifično, ali fer i korektno. Tamo se osećamo kao kod kuće, mislim da možemo to da napravimo, posebno ako budemo imali kontrolu igre kao u Areni, nada se Aleksa Avramović u razgovoru za Sport Klub i dodao:

– Bio je to dobar meč, koji smo uglavnom kontrolisali, igru i rezultat. Oni su uspeli da povedu samo u prvoj četvrtini sa pola koša, to je bilo sve od njih. Istina, u finišu im je pošlo za rukom da smanje na minus četiri, ali ne i da nas ozbiljnije ugroze. Odigrali smo dobro u odbrani, ali i disciplinovano. A to nije baš jednostavno protiv rivala koji je izuzetno fizički snažan, kao i što forsira jaku košarku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ronaldov apsolutni record

Kristijano Ronaldo će na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj obilježiti jedinstveni jubilej – 20 godina od debija za reprezentaciju Portugala! Baš...

POVEZANE OBJAVE