Lazetić pred Zvezdu: Sada možda postavimo i tri autobusa

TSC je savladao Partizan, a sada ih očekuje novi izazov jer gostuju Crvenoj zvezdi na Marakani.

Trener ekipe iz Bačke Topole Žarko Lazetić je izneo očekivanja pred ovaj meč.

– Očekujem da budemo koncentrisani i fokusirani. Prvi su na tabeli, ne gube skoro nikad od dolaska mog kolege Milojevića, pobeđuju dominatno, retko primaju golove i kad se sve to pogleda je da se smrzneš, ali verujem da u svakoj utakmici imaš svoju šansu. Ponavljam, protiv Partizana smo morali da budemo perfektni, a protiv Zvezde moramo još malo bolji. To je uslov da bismo imali bilo kakvu šansu.

TSC  je na dva od poslednja tri gostovanja na Marakani uspeo da odigra nerešeno 1:1, ali je u Bačkoj Topoli u poslednjem međusobrom duelu poražen – 3:1.

– Da se našalim, prošli put smo hteli da parkiramo dva autobusa i nije bilo dovoljno, sada ćemo možda morati da uteramo i treći, pa da probamo da izvučemo neki rezultat. Šalim se, naravno, probaćemo da igramo na svoj način kako uvek igramo. Kad bude trebalo da se branimo, moramo svi da se branimo, kad napadamo isto tako. I da budemo spremni da im skratimo prostore, jer ako dobiju prostor jako su opasni. Dakle, imamo plan i strategiju, igrači znaju šta treba da rade, sad ostaje onaj najteži deo da to svi zajedno sprovedemo na terenu. Očekujem dobar teren i ambijent, biće svi uslovi za jednu vrhunsku utakmicu, nadam se i sa naše strane, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno, zaključio je Lazetić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠOK: Fudbaler Reala završava karijeru

Reprezentativac Nemačke i fudbaler Reala iz Madrida Toni Kros će završiti svoju profesionalnu fudbalsku karijeru.  Sjajni fudbaler će na kraju...

POVEZANE OBJAVE