SEĆATE GA SE? Bivši Zvezdin stranac ostao u Srbiji da radi kao magacioner i igra za niželigaša

Pre 13 godina u Srbiju je stigao liberijski štoper Omega Roberts i tu ostao sve do danas, prošavši svojevrsni put od zvezda do trnja.

Prvobitno je nastupao za Slobodu iz Užica, tada superligaša, da bi potom prešao u Smederevo, gde je igrama zavredeo poziv – Crvene zvezde!

Ipak, iako je tada najavljivan kao pojačanje od kog se ne očekuje epizodna uloga, zaigrao je na svega dve utakmice u dresu sadašnjeg šampiona Srbije.

Kasnije je nastupao za još mnoge timove u našoj zemlji, poput čačanskog Borca, Donjeg Srema, Novog Pazara, Žarkova, dobanovačku Budućnost, kao i podgoričku Mladost i prizrensku Liriju, u kojoj je 2021. godine stavio tačku na karijeru.

Međutim, on je u Srbiji ostao i nakon toga, ali je ponovo i zaigrao fudbal – za niželigaša BSK 1926 iz Baćevaca. Uz to se zaposlio kao magacioner u privatnoj firmi, a zanimljivo da je u zvaničnom opisu uz svoju biografiju u ovoj firmi naveo da mu je plan “da od jedne Crvene zvezde postane zvezda u ovoj kompaniji”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK VELIKOG PODVIGA: Poruka Jovanovića pred ključnu borbu za ABA ligu

Košarkaši subotičkog Spartaka imaju prednost od +1 (74:73) nakon prvog meča finala ABA 2 lige protiv Vojvodine. Ko god trijumfuje,...

POVEZANE OBJAVE