TEŠKO DA MOŽE BOLJE: Inter je pronašao igrača kakvog je godinama tražio

Dok je Inter na dominantan način stigao naslova prvaka Italije, čelnici milanskog velikana punom parom spremaju plan za sledeću sezonu kada je u pitanju igrački kadar.

Simone Inzagi će od leta imati na raspolaganju Mehdija Taremija i Piotra Zielinskog, govori se i o Mariju Hermosu koji bi takođe trebao doći bez odštete, ali ‘Nerazuri’ su spremili priličan novac za pojačanje na vratima.

Naime, Gazetta delo Sport objavila je informaciju da bi čuvar mreže AthletiKa iz Paranaensea Bento (24) vrlo brzo mogao postati novi golman Intera.

Novopečeni reprezentativac Brazila dao je “zeleno svetlo” Interu da pregovara s matičnim klubom, u Italiji se nadaju da će uspjeti pobijediti konkurenciju iz Engleske, kao i da bi visina transfera mogla iznositi manje od 20 miliona evra.

Bento je upisao dva nastupa za Brazil u martu protiv Engleske i Španije, protiv Engleza je ostavio vrlo dobar utisak i sačuvao mrežu netaknutom, što nije prošlo nezapaženo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE ZVEZDINOG SEDMOG PEHARA: Topići ispisali istoriju ABA lige!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet savladali su Partizan sa 3:0 u finalu ABA lige. Nakon dva meča na svom terenu, odmah...

POVEZANE OBJAVE