Gudurić oduševljen, posebno istakao podršku iz Srbije!

Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić posle pobede njegovog tima nad Monakom 89:78, istakao je da ga posebno raduje veliki broj navijača i atmosfera kakva je bila sinoć u Istanbulu.

Fener je pobedio Monako u trećoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige i poveo sa 2:1, a Gudurić je imao 11 poena i 6 asistencija.

– Neizvesna utakmica, kao i uvek u plej-of, svaki meč je intenzivan. Srećan sam što smo pobedili. Otežali smo im stvari, igrali s mnogo kontakta, kao i oni u prva dva meča, rekao je Gudurić i dodao:

– Podrška navijača je veoma važna, svi to znaju, dali su nam dodatnu energiju. Bilo je divno. Divna koreografija. Nadam se da će slično biti u petak. Porodica mi je takođe bila na tribinama, a to je za mene vrlo bitno. Došli su iz Srbije, bilo je divno.

Igrač utakmice bio je Nik Kalates sa 13 poena, 4 skoka i 5 asistencija.

– Potrebno nam je da Nik bude agresivan. Uvek će naći slobodnog igrača, važno je da ide na prodor, kao i svi mi – tako se pritiska odbrana, tako se pronalaze rešenja, zaključio je Gudurić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legendarni Van Persi preuzeo tim iz Holandije

Proslavleni napadač Robin Van Persi novi je šef stručnog štaba Herenvena, objavio je holandski klub. Van Persiju je ovo prvi...

POVEZANE OBJAVE