NA EURO ZA 1€

Započnitee sportsku avanturu sa nama i priuštite sebi nezaboravno putovanje koje će ostati zauvijek urezano u vašim uspomenama.

Postanite dio uzbudljive igre sa nama i osvojite nezaboravno putovanje na meč evropskog prvenstva – Danska & Srbija.

Za svaki tiket od 1€ ili više, ulazite u trku za fantastičan paket koji uključuje kartu za meč, povratnu avionsku kartu i udoban smještaj u srcu Minhena.

Putovanje u Minhen i mjesto na tribinama za meč Danska & Srbija omogućuje kompanija Meridianbet – nadaleko poznata po društveno odgovornom radu, najboljoj sportskoj i kazino ponudi, i najvećim bonusima.

Ovo nije obična igra – ovo je prilika da budete među prvima i osvojite nezaboravno putovanje – Pridružite nam se od 01. do 31. maja i budite spremni za sportsko uzbuđenje i avanturu koja će vas odvesti na tribine I centar evropskog fudbala.

U ovoj sportskoj avanturi, pet igrača dobija paket aranžman. Sportska kladionica Meridianbet otvara vrata ka nezaboravnom iskustvu – dva igrača iz svijeta online sportskog klađenja, dva će biti članovi VIP lounge kluba, a jedan igrač će biti iz Meridianbeet poslovnica.

Zaista, fenomenalno! Ne propustite priliku da se pridružite odabranom društvu I osvojite nezaboravno iskustvo koje će vas odvesti na teren iz snova.

Pridružite nam see u sportskoj euforiji  i budite spremni za putovanje koje se ne propušta!

Ukoliko nemaš meridianbetme nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 10 Win&Go rundi +50 kiša free bet-a na igici Super Heli + 100% bonusa na prvu uplatu , BEZ IKAKVIH USLOVA!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lids ide na Vembli! (VIDEO)

Fudbaleri Lidsa plasirali su se u finale plej-ofa za plasman u Premijer ligu pošto su na svom terenu u...

POVEZANE OBJAVE