Kevin Panter napušta Partizan!?

Partizan je rešio pitanje trenera za anrednu sezonu, pošto je na radost svih navijača crno-belih Željko Obradović produžio ugovor na još dve godine.

Tom prilikom predsednik Ostoja Mijailović je najavio da će biti promena u ekipi i da će Partizan dovesti zvučn pojačanja.

Ono što navijači nisu očekivali je vest da će kapiten Kevin Panter napustiti Partizan.

Tu vest prenosi Informer, koji kao dokaz navodi da je Panter otkazao stan u Beogradu u kojem živi zaključno sa 1. julom i da nije tražio novi.

– Kevin 1. jula otkazuje stan i od tog datuma više neće biti u Beogradu. Već se pozdravio sa komšijama i poznanicima i saopštio im da odlazi iz Partizana. Panter je ranije živeo u Beogradu na vodi, ali tamo nije imao mir, pošto su ga obožavaoci i simpatizeri crno-belih maltene svakodnevno saletali na ulici i molili za autograme i fotografije. Budući da nije mogao da ode u restoran na miru, odlučio je da se preseli u A blok. Njegove komšije tvrde da im se poverio i da uskoro odlazi, pošto je već otkazao stan, prenosi Informer svoj izvor.

Panter je u Partizanu posledje tri sezone. Osvojio je jednu ABA ligu, a bio je MVP finalne serije protiv Crvene zvezde koja rešena posle pet mečeva.

Prošle sezone je bio na pragu odlaska u Barselonu, ali je potpisao novi ugovor do 2025 godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UNOSAN TRANSFER: Zvezda i Vojvodina dele novac!?

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine igraće početkom sledeće nedelje u finalu Kupa Srbije. Crveno-beli žele duplu krunu, a Novosađani da...

POVEZANE OBJAVE