KO ĆE OSTATI U PARTIZANU? Većini nosioca igre ističu ugovori!

Odbojkaši Partizana nisu uspeli da odbrane titulu šampiona Srbije, pošto su u finalu poraženi od večitog rivala Crvene zvezde.

Izabranicima Bojana Janića nije pošlo za rukom da protiv crveno-belih ponove podvig iz četvrtfinalne serije prethodne sezone, kada su gubili sa 2-0, ali onda vezali tri pobede. Ovog puta su uspeli da izjednače, ali su u odlučujućem duelu ubedljivo poraženi. Ono što je sada veliko pitanje jeste kako će tim crno-belih izgledati naredne sezone, a mogle bi da se dogode velike promene.

Zapravo su već počele, pošto će Bojana Janića na mestu trenera zameniti Novica Bjelica. Ostaje samo pitanje da li će nekadašnji reprezentativni srednji bloker, poput Janića pre dve sezone, i dalje biti registrovan i kao igrač i tako pomoći timu.

Pored njega, ugovori ističu gotovo svim nosiocima igre, među kojima su startni primači Luka Tadić i Lazar Marinović, korektor Milija Mrdak, libero Miloš Krsteski, tehničari Predrag Bićanin i Rikardo Mancano, kao i Stefanu Jankoviću koji je umeo da bude koristan iz drugog plana.

Od igrača iz startne postave pod ugovorom je samo srednji bloker Dušan Petrović, zvanično najveće otkrovenje ove sezone u Superligi, kao i mladi odbojkaši Dopuđ, Močević, Cvetković, Popović, Aleksić i Đurđević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VREME JE ZA OPREMANJE STANA – OSVOJI VAUČER NA 10.000 EVRA!

Vreme je za prolećno osveženje! Da li sanjate o novom izgledu svog doma? Sada je prilika da ostvarite svoje...

POVEZANE OBJAVE