NAĐ JE SAMO PRIVREMENO REŠENJE: Dva kandidata za novog trenera Partizana!

Nakon što su zauzeli prvo mesto pred zimsku pauzu pobedom u Večitom derbiju, za fudbalere Partizana je sve krenulo nizbrdo u drugom delu sezone.

Nakon što je izgubljena šampionska trka sa Crvenom zvezdom, još uvek je upitna i druga pozicija i mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona, za koje će morati da se bore sa TSC-om, koji je i prošle sezone bio vicešampion.

Igor Duljaj je dobio otkaz, a sa lošim rezultatima nastavio je i Albert Nađ, pošto je u prvoj utakmici kao šef stručnog štaba poražen od Vojvodine.

U Humskoj su se zato, kako navodi “MaxBet sport“, bacili u potragu za novim trenerom, koji bi bio dugoročno rešenje, i navodno se neće štedeti na tome.

Kao kriterijum je postavljeno angažovanje domaćeg trenera, a glavni kandidati su Slaviša Jokanović i Marko Nikolić, koji su već predvodili crno-bele i koje navijači pamte po trofejima.

Jokanović je Partizan sa klupe predvodio u jednom od najuspešnijih perioda za klub, kada je nasledio Miroslava Đukića i potom osvojio dve uzastopne duple krune, 2008. i 2009. godine. Kasnije je karijeru izgradio u Engleskoj, a već godinu dana je bez angažmana, otkako je napustio moskovski Dinamo.

Nikolić, sa druge strane, trenutno predvodi Šabab Al Ahli iz Dubaija, a iako mu ističe ugovor, čelnici su zadovoljni njegovim radom. On je Partizan predvodio u sezoni 2016/17 kada je klub osvojio poslednju titulu, odnosno duplu krunu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE SMENE TRENERA: Pao dogovor, “doživotni” ugovor u Sevilji!

Fudbaleri Sevilje nisu imali naročito uspešnu sezonu u La Ligi. Završiće je bez plasmana u evrokupove i na sredini tabele....

POVEZANE OBJAVE