Pošto je Ragnik odjavio Bajern, tri kandidata u fokusu za klupu Bavaraca

Bajern Minhen će u sledećoj sezoni imati novog trenera, ali upravi kluba ne ide lako da pronađu zamenu za Tomasa Tuhela.

Prvo ih je odbio Ćavi Alonso, koji je odlučio da ostane u Bajeru iz Leverkuzena, sa kojim je već osvojio titulu šampiona, a ima priliku da isto uradi i u Kupu Nemačke kao i u Ligi Evrope.

Zatim je i Julijan Nagelsman odlučio da će radije da ostane selektor Nemačke, nego što bi se vratio u Bajern.

Na kraju, kada se mislilo da je posao definitivno završen, odbio ih je i Ralf Ragnik koji je odlučio da ostane selektor Austrije.

Sada u bajernu, kako prenosi Bild, imaju u fokusu trojicu trenera.

Upitanju su Žuan Lopetegi, Rodžer Šmit i Erik Ten Hag.

Lopetegi je bez kluba i dovođen je u vezu sa Milanom. Činilo se da je posao gotov, ali su u klubu odustali pošto je reakcija navijača bila izuzetno negativna. U karijeri je vodio Real Madrid, Sevilju i Vulverhempton, a bio je i selektor Španije.

Šmit poslednje dve godine trenira Benfiku, a u Nemačkoj je tri godine vodio Bajer Leverkuzen.

Na kraju, može doći do razmene trenera između Bajerna i Mančester junajteda, s obzirom da je Tomas Tuhel želja nove uprave kluba sa Old Traforda, a Ten Hag Bavaraca. U Mančesteru se za sada drže Holanđanina koji ima još uvek ugovor, a preskupo im je da ga raskidaju na svoju štetu. Ukoliko bi se dve strane dogovorile da Ten Hag ima posao u Minhenu, verovatno bi bilo lakše svima u ovom slučaju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOK IMAJU NAJBOLJEG U PL: Drugi golman Arsenala pred iznenađujućim transferom

Fudbaleri Arsenala u poslednjem kolu Premijer lige igraju sa Evertonom. Mančester Siti ima dva boda više i igra sa...

POVEZANE OBJAVE