Dragović čestitao Zvezdašima slavu pa najavio spektakl!

Fudbalski klub Crvena zvezda danas obeležava svoju slavu Đurđevdan.

Kapiten crveno-belih, Aleksandar Dragović je istakao da dani slavlja tek predstoje Zvezdi, jer ih uskoro očekuje proslava sedme uzastopne titule prvaka Srbije koju su nedavno i matematički obezbedili.

-Tradicionalno smo se okupili kako bismo proslavili klupsku slavu. Želim da čestitam svim navijačima Đurđevdan. Obezbedili smo i matematički titulu, a zatim je usledio period praznika, te se čini da nas slavlja tek očekuju. Naravno posebno se radujemo proslavi titule, očekujemo punu Marakanu i spektakl, koji do sada nije viđen. Svake godine titulu proslavljamo na drugačiji način, te verujem da ćemo i za kraj ove sezone uživati i dobiti uspomenu za pamćenje. Ipak moram da napomenem da ćemo maksimalno ozbiljno pristupiti svakom meču do kraja sezone, a posebnu pažnju ćemo posvetiti finalu Kupa Srbije, kada ćemo se boriti za duplu krunu , rekao je Dragović za klupski sajt.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Roteiro, najpopularnija lopta u istoriji EURA

Njemačka kompanija Adidas glavni je sponzor lopti sa kojima se igraju Evropska prvenstva. Adidas od 2000. godine za svaki...

POVEZANE OBJAVE