SLEDI BRATA: Mladi centar odlazi u Ameriku!

Mladi košarkaš Studentskog centra Tomislav Ivišić odlučio je da se otisne u Ameriku, gde će od naredne sezone nastupati za koledž Ilinoj u NCAA ligi.

Tako će talentovani hrvatski centar krenuti stopama svog brata Zvonimira, koji je prošlog leta nakon blistavih partija u redovima Studenata prešao u NCAA.

On je tamo ove sezone nastupao za Djuk, ali će od naredne igrati za Arkanzas, gde je otišao za trenerom Džonom Kaliparijem.

Tomislav je tokom ove sezone u ABA ligi prosečno beležio 7,3 poena, 3,9 skoka i 1,3 asistenciju, a njegova ekipa je ispala u četvrtfinalu plejofa od Crvene zvezde.

Tomislav je moderni centar koji se savršeno uklapa u naš stil igre jer može da spejsuje, igra pik en rol, elitni je dodavač, kao i šuter za tri poena. Igrao je protiv konkurencije na najvišem nivou, i iskustvo koje je stekao je imalo ogroman uticaj na njegov razvoj. Veoma smo uzbuđeni što se igrač sa takvim umećem i raznovrsnošću pridružuje našem programu, izjavio je trener Ilinoja Bred Andervud povodom angažovanja hrvatskog centra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UMEŠALA SE SVETSKA FEDERACIJA: Mogući kandidati za medalju u Parizu će se ipak boriti za olimpijsku normu!

Podigla se proteklih dana bura u sportskoj javnosti Srbije zbog izbora Veslačkog saveza Srbije kada je reč o dubl...

POVEZANE OBJAVE