MINESOTA VODI 2:0 U SERIJI: Jokić nakon novog poraza Denvera

Košarkaši Minesote poveli su 2:0 u seriji protiv Denvera u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi, a rezultat je bio 106:80.

Srpski centar Nikola Jokić imao e učinak od 16 poena, 16 skokova i osam asistencija, ali to je bilo nedovoljno da bi se pobedila Minesota koja sada vodi u seriji sa 2-0. Nakon meča svoje utiske izneo je reprezentativac Srbije.

– Cele sezone igraju odličnu odbranu. Šutirali smo samo 34 odsto, to je stvarno malo. U njihovoj odbrani svi mogu da preuzimaju sve, dugački su i nije lako igrati protiv njih. Nadam se da ćemo uspeti da se vratimo u Denver, rekao je Jokić i dodao:

-Teška utakmica za nas, ne mogu da kažem da su nas iznenadili jer nisu radili ništa novo. Cele sezone su takvi. Nismo mogli da pronađemo lake pozicije za šuteve, dok oni jesu i pogađali su. Mi smo šutirali samo 34 odsto. Njihova odbrana i taj tim kako su napravljeni, gde su svi visoki i mogu da preuzimaju u odbrani… Ako ste gledali prethodnu seriju Minesote sa Sansima, uni su takvi, ‘ulaze u telo’, igraju veoma dobru odbranu cele sezone, zato su odbrana broj jedan. Svi u petorci su agresivni, znaju šta rade i otuda je teško pogađati protiv njih”.

Treća utakmica igra se u noći između petka i subote.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Javio se i Partizan: Ko je isekao minut snimka? (VIDEO)

KK Partizan izdao je saopštenje u vezi sukoba Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija. "KK Partizan Mozzart Bet izražava žal zbog...

POVEZANE OBJAVE