Nađ pred Napredak: Dobro je ako budemo pobedili

Fudbaleri Partizana gostuju sutra od 16 časova ekipi Napretka u okviru 34. kola Superlige Srbije, odnosno u četvrtom kolu plej-ofa.

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ izjavio je da njegov tim mora da počne da pobeđuje da bi zadržali drugo mesto u Superligi Srbije.

-Sigurno nisam priželjkivao da debitujem porazom pred našom publikom. Porazi u sastavni deo, imali smo kratak period da nešto promenimo u odnosnu na meč sa TSC-om. Definitivno imamo neke ideje, stvari koje moramo da popravimo, da nađemo bolje rešenje. Igramo protiv ekipe koja je mnogo promenila u poslednje vreme, imaju novog trenera i novi način igre. Moramo da se baziramo na sebe, da budemo brži i agresivniji na sredini terena i mislim da smo tu imali dosta problema, hitrije ekipe su nam pravile dosta veći problem. Moramo da počnemo da pobeđujemo da bismo zadržali mesto koje nam donosi kvalifikacije za Ligu šampiona, rekao je Nađ i dodao:

-Dobro je ako budemo pobedili. Nemojmo da se zavaravamo da ćemo imati lak posao, i to su igrači koji se dokazuju. U prošloj utakmici smo imali kadrovskih problema, imali smo par izmena, Baždar je imao povredu, Sveta je već neko vreme povređen, videćemo da li će igrati u poslednje dve- tri utakmice. Od svakog ko izađe na teren tražiću da ispuni zahteve stručnog štaba. Promenom načina treninga možda ćemo ubrzati igru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novo saopštenje Zvezde: Dosta sa lažima

KK Crvena zvezda oglasiio se novim saopštenjem zbog incidetna u kom su učestovali Stefan Lazarević i Džejms Naneli. - Pošto...

POVEZANE OBJAVE