NOVAKU OTVOREN PUT: Niko iz samog vrha ne igra u Rimu?

Sutra počinje glavni žreb masters turnira u Rimu, na kom će se na teren vratiti prvi teniser sveta Novak Đoković, nakon što je propustio turnir iz iste kategorije u Madridu.

Međutim, moglo bi se desiti da bude jedini iz najužeg svetskog vrha, odnosno jedini od četvorice prvoplasiranih sa ATP liste, kog će moći da vide u glavnom gradu Italije.

Svakako im najveća žal ostaje za domaćim ljubimcem Janikom Sinerom, drigim igračem sveta, koji je u Madridu morao da preda četvrtfinalni meč bez borbe zbog povrede kuka.

Ni Alkaraz pred svojom domaćom publikom nije iskoristio odsustvo prvog na svetu, pošto je poražen od Rubljova takođe u četvrtfinalu, ali je kasnije otkrio da i on ima problema sa povredom, zbog koje je otkazao nastup u Rimu.

Najveći Đokovićevi rivali više nisu u borbi za titulu u Madridu! (VIDEO)

Četvrtfinale u Madridu predao je i 4. igrač sveta Danil Medvedev, ali u toku meča protiv Lehečke. I nastup Rusa u Rimu je još uvek upitan, pošto je istakao da će sačekati sa odlukom zbog problema sa butnim mišićem. On je aktuelni šampion nakon trijumfa prošle godine.

Ranije je nastup otkazao još jedan veliki Novakov rival Endi Mari, ali on svakako odavno nije u teniskom vrhu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Krunić posle sjajnog preokreta u glavnom žrebu Rabata

Srpska teniserka Aleksandra Krunić izborila je plasman u glavni žreb WTA turnira u Rabatu. Ona je u poslednjem kolu...

POVEZANE OBJAVE