NEMA KRAJA CRNOM NIZU: Majdevac opet koban po crno-bele, Partizan iščupao bod u Kruševcu! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Napretkom 3:3 u 4. kolu plej-ofa Superlige Srbije. Crno-beli su uspeli da nadoknade dva gola minusa sa početka drugog poluvremena. Ali, nisu uspeli da prekinu niz od šest mečeva bez trijumfa u svim takmičenjima. TSC je to iskoristio i prišao na dva boda zaostatka u borbi za drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona.

Već u trećem minutu je Partizan imao veliku šansu. Nikolić je iz izgledne pozicije šutirao pored gola. Crno-beli su kasnije i stigli do prednosti.

Vodeći gol postigao je u 7. minutu defanzivac Aleksandar Filipović. Nakon što ga je uposlio Nikola Antić nakon kornera.

Drugi gol viđen je pre isteka 20 minuta igre. Domaćin iz Kruševca je poravnao pogotkom Andrije Majdevca u 19. minutu. Igrača koji je doneo trijumf u Humskoj u ligaškom delu prvenstva.

Pre toga je u 11. minutu već propustio izglednu šansu. Osim toga, crno-beli su u roku od pola minuta tokom 16-og imali tri šanse da odu na 2:0 kao dokaz koliko je dobar bio tempo u Kruševcu. Potom su domaćini potpuno preokrenuli.

Strelac za 2:1 u 26. minutu bio je Nebojša Bastajić.

Crno-beli od tog trenutka nisu mogli da stvore konkretnu šansu. A onda su imali dve da poravnaju na 2:2 u finišu poluvremena. Prvo je u 42. minutu Natho bio neprecizan. Kalulu je već savladao golmana domaćih, ali je sa linije intervenisao mladi Pavle Mihajlović i sprečio neminovan pogodak u 44. minutu. Nikolić je potom bio neprecizan u nadoknadi. Tako da Napredak posle prvog dela vodi.

Drugo poluvreme počelo je četvrtim golom na ovoj utakmici. Napredak je uvećao prednost na 3:1 novim pogotkom Andrije Majdevca u 51. minutu. Pre toga je Pavle Mihajlović opet izbacio loptu sa gol linije, nakon udarca Filipovića iz 47. minuta.

U 57. minutu Severina je pogodio stativu. Gohovu idealnu šansu je u 60. minutu pravovremenim pokrivanjem gola zaustavio Savić. On je i u 73. minutu omeo Zahida da smanji na 3:2. Napredak je potom mogao do četvrtog pogotka. I to nakon pokušaja Marinkovića u 76. minutu.

Crno-beli su uspeli da smanje na 3:2 u 81. minutu pogotkom Jankovića.

Kasnije da stigne do izjednačenja golom Zahida u 89. minutu. Nikola Stevanović je zakačio loptu koju je on uputio, pa će se to voditi kao autogol. Ispostaviće se da je to bio konačan rezultat duela.

Partizan u narednom kolu dočekuje lučansku Mladost. Kruševljani idu u Novi Sad na duel sa Vojvodinom.

Napredak – Partizan 3:3 (2:1)

Majdevac 19′, 51′; Bastajić 26′ – Filipović 7′, Janković 81′, Stevanović (ag.) 89′

Napredak: Savić, Mihajlović, Stevanović, Krstić, Marinković, Jović, Marjanović, Tomić, Stanojlović, Bastajić, Majdevac

Partizan: Jovanović, Stojković, Filipović, Kovačević, Antić , Ovusu, Zahid , Severina, Natho, Kalulu, Nikolić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon poraza: Evo šta je rekao trener Partizana

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u gostima u trećem meču finalne serije ABA lige rezultatom 82:76. Nakon poraza trener Partizana...

POVEZANE OBJAVE