ŠAMPION U LUČANIMA: Dragović doneo Zvezdi tri boda (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mladost minimalnim rezultatom 1:0 u 4. kolu plej-ofa Superlige Srbije. Imali su na svojoj strani posed lopte i po broju šuteva. Presudio je udarac iz poslednjih 20 minuta susreta.

Meč je počeo špalirom za novog/starog šampiona. Ivanu Miloševiću uručeno je priznanje jer igra poslednji meč za Lučance.

Zvezda je imala početnu inicijativu, a Veličković prvi oprobao šut u 4. minutu i bio neprecizan. Prvih 20 minuta protekli su mirno. Bilo je samo nepreciznih pokušaja na obe strane. Glazer je potom izblokirao šut Udovičića iz 27. minuta.

Andrić je u 37. minutu dobio prvi žuri karton na utakmici. Prvi deo duela završen je bez pogodaka. Zvezda je imala više šuteva i poset. Nijedan udarac nije išao ka okviru gola Saše Stamenkovića.

Drugi deo susreta počeo je egzibicijom Omrija Glazera i driblingom nakon koga je vratio loptu saigraču. Pri kraju prvih 15 minuta u drugom poluvremenu, Kraso je imao najbolju priliku. Pogodio je stativu u 58. minutu. Sile sedam minuta kasnije šutirao pravo ali mlako u Glazera.

Crveno-beli su poveli u 69. minutu susreta pogotkom kapitena Aleksandra Dragovića.

Pre toga je Milunović zamenio povređenog Đigu. Deset minuta kasnije je rezervista Endiaje bio neprecizan. Stamenković mu je u 87 minutu odbranio udarac. Meč se završio trijumfom crveno-belih nakon gola austrijskog reprezentativca.

Crveno-beli u sledećem kolu čekaju Radnički 1923. Mladost takođe stiže u Beograd, na meč sa Partizanom.

Mladost Lučani – Crvena zvezda 0:1 (0:0)

Dragović 69′

Mladost Lučani: Stamenković, Varjačić, Milošević, Žunić, Joksimović, Udovičić , Tumbasević, Andrić, Pejović, Veličković, Bojić

Crvena zvezda: Glazer , Mimović, Điga, Dragović, Radojević , Mijailović, Kanga, Olajinka, Šljivić, Katai , Sremčević

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon poraza: Evo šta je rekao trener Partizana

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u gostima u trećem meču finalne serije ABA lige rezultatom 82:76. Nakon poraza trener Partizana...

POVEZANE OBJAVE