Srbija poklekla u Španiji, sledi meč odluke u Novom Sadu

U prvoj utakmici baraža za plasman na Svetsko prvenstvo, reprezentacija Srbije večeras je poražena od Španije rezultatom sa 32:28 . Oni su tako stekli prednost pred revanš za tri dana u novosadskom Spensu kada ćemo saznati koja od ove dve selekcije ide na Svetsko prvenstvo.

Naši su se dobro držali, a u drugom poluvremenu je usledio jači pritisak Španaca koji su predvođeni Danijelom i Aleksom Dušebajevim uvećali svoju prednost koja je najviše išla do pet golova razlike.

Ali, ”orlovi” nisu posustajali, i u nekoliko navrata su prilazili na tri gola razlike.

U poslednjih pet minuta meča ušlo se rezultatom 29:26 posle odlične kontre našeg tima i pogotka Ilića. Međutim, Španci uzvraćaju za dva gola u naredna dva minuta, a odlični Jovanović smanjuje na 31:27.

Usledila je važna odbrana golmana Milosavljeva, pa gol Pešmalbeka koji nije priznat zbog prestupa! Španci koriste naredni napad, ali do kraja je ostalo vremena za još jednu akciju našeg tima i iznuđen sedmerac koji je realizovao Jovanović svojim petim golom za konačnih 32:28.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon poraza: Evo šta je rekao trener Partizana

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u gostima u trećem meču finalne serije ABA lige rezultatom 82:76. Nakon poraza trener Partizana...

POVEZANE OBJAVE