Ulaznice za F4 Evrolige papreno skupe

Navijači Panatainaikosa, Olimpijakosa, Fenerbahčea i Real Madrida kupuju karte za predstojeći Fajnal-for koji se igra u Berlinu.

Evroliga je još u decembru pustila u prodaju karte po ceni od 229 (najjeftinija) i 709 (najskuplje) evra i većina ulaznica je rasprodata. Karte su tada kupovali i navijači klubova čije se ekipe na kraju nisu plasirale na završni turnir, pa će ih sada, teška srca, prodavati.

Oni koji nisu verovali u uspeh svog tima, sada će ih kupovati po znatno skupljim cenama.

Postoji nekoliko kanala preprodaje već kupljenih ulaznica.

Jedan je preko zvanične platforme Evrolige, ali u tom slučaju vlasnici karata ih ne mogu prodavati skuplje od cene za koju su ih kupili, pa je jasno da će se većina njih, u nameri da makar zaradi, odlučiti za drugu varijantu – po ceni koju sami odrede.

Navijači Olimpijakosa, Panatinaikosa, Fenerbahčea i Reala, koji nemaju kartu, a žele da je kupe, moraće da zavuku dublje ruke u džepove za komad dragocene hartije.

Ulaznice su se već pojavile u prodaji po društvenim mrežama.

Primera radi, grčki mediji pišu da su na tim platformama pronašli da se karte za oba dana završnog tunira prodaju po ceni od 1.518 evra.

Najskuplje idu i do 7.116 evra.

U ponudi su i pojedinačne ulaznice. I one dostižu astronomsku cifru. Tako se za polufinale može naći po ceni od 771 evro, pa sve do 6.764 evra, a za finale idu od 978 evra pa sve do 8.096 evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zadovoljni prikazanim: Vojvodina produžila ugovor sa trenerom

Fudbalski klub Vojvodina objavio je da je produžio saradnju sa svojim trenerom Božidarom Bandovićem. Bandović je Vojvodinu preuzeo krajem prošle...

POVEZANE OBJAVE