Francuz se oprostio od Old Traforda (VIDEO)

U Mančester junajtedu se ovog leta sprema veliko čišćenje.

Klub je u finansijskim problemima i biće neophodno raščistiti igrački kadar i odreći se igrača koji imaju visoka primanja.

Tu se pre svega misli na Kazemira i Rafaela Varana, dvojca koji je došao iz Real Madrida i od kojih se očeivalo da predvode novi talas trofeja na Old Trafordu.

Ipak to se nije desilo, a francuski štoper se i zvanično oprostio od kluba saopštivši da odlai na kraju sezone kao slobodan igrač.

On je stigao pre tri godine za 40 miliona evra i odigrao je 93 utakmice i postigao 2 gola. Za to vreme je osvojio jedan Liga kup.

U karijeri je još nastupao za Lans i Real Madrid sa kojim je osvojio 4 titule šampiona Evrope. Bio je i standardni član reprezentacije Francuske kada su osvojili Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Kako pišu fudbalski medij Varan, koji ima 31 godinu, će karijeru najverovatnije nastaviti u Saudijskoj Arabiji odakle je dobio bogate ponude.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE