NAVEO JE RAZLOG: Fudbaler objasnio zašto bi da ode iz Partizana

Fudbaleri Partizana će se do kraja Superlige Srbije boriti sa TSC-om za drugo mesto i izlazak u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Crno-beli su tokom sezone ispustili prednost u odnosu na Crvenu zvezdu, koja je osvojila 35. titulu. I u Kupu su ih crveno-beli zaustavili u polufinalu.

Pred kraj takmičarske godine priča se o odlascima. Blizu napuštanja kluba je i Natan De Medina koji je prošlog leta došao u Humsku.

Kako prenosi portal Telegraf on je pričao sa Igorom Duljajem dok je on još bio trener crno-belih. I kao razloge za odlazak naveo i kvalitet terena u Superligi i da su tribine mahom prazne. Takođe, u tekstu se navodi i da bi otišao i da se njegov status u klubu promenio.

Zbog svega toga, kako je navedeno, ne želi da nastavi saradnju iako ima opciju da se ugovor produži u narednih godinu dana, piše pomenuti portal. U minuloj sezoni odigrao je dve Kup utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE