Spajić prokomentarisao poziv u reprezentaciju za EURO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je danas širi spisak fudbalera za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Na njemu se, nakon dve i po godine našao i sadašnji štoper Crvene zvezde Uroš Spajić, koji je poslednji put bio u sastavu za utakmicu sa Portugalom u Lisabonu, kada su naši obezbedili plasman na Mundijal u Kataru posle drame u završnici.

On se prošle zime vratio u matični klub, ali je kuburio sa povredama. Ipak, na Marakni su ga sačekali, pa se ovog proleća ustalio u startnoj postavi.

On je, u izjavi za “Mozzart Sport“, istakao da nije iznenađen pozivom.

Iskreno, lagao bih kada bi rekao da se nisam uopšte nadao. Poslednji put sam bio na spisku za Portugal, za onu ludu utakmicu u Lisabonu. Kasnije se desila povreda i jako težak period za mene. I kada sam se vratio na teren, mučio sam se da uhvatim pravi ritam. Bilo je tu mnogo uspona i padova. Bio sam svestan da sam daleko od potrebnog nivoa, rekao je Spajić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVE VEĆE ŠANSE: Đoković će ponovo zaigrati u Srbiji?

Srpski teniser Novak Đoković je sinoć odigrao egzibicioni meč protiv Grigora Dimitrova. Nakon što je reprezentacija Srbije uspela da obezbedi...

POVEZANE OBJAVE