Priključi se najvećoj humanitarnoj akciji u regionu – Skeniraj i pomozi porodilištima u Srbiji! (VIDEO)

Skeniraj. Pomozi.

U Srbiji, mnoga porodilišta se suočavaju sa nedostatkom osnovne opreme koja je ključna za zdrav razvoj novorođenčadi, kao i brigu o porodiljama i mamama.

Iz tog razloga, Meridian fondacija pokrenula je humanitarnu akciju “Skeniraj. Pomozi.” sa ciljem da obezbedi neophodnu opremu i sredstva za pet porodilišta širom Srbije, tačnije u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Subotici i Kragujevcu.

Meridian fondacija je proteklih godina podržala i pomogla veliki broj institucija, organizacija, udruženja, i pojedinaca koje je izazov života stavio u položaj borbe za egzistenciju i sopstveni opstanak.

Sada je red na naše nove heroje – mame i njihove bebe. U ovu akciju se možete uključiti i vi – i to za samo nekoliko sekundi.

Naime, akcija “Skeniraj. Pomozi.” daje vam priliku da skenirate srce koje se nalazi pred vama, prijavite se na zvaničnom sajtu Meridian fondacije, a za svaku prijavu – ova fondacija donira određenu sumu namenjenu porodilištima u navedenim gradovima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE