Legendarni košarkaš crno-belih: Partizan je bez energije i nisu imali hemiju

Crvena zvezde ja sa 3:0 u seriji savladala u finalu ABA lige Partizan i tako ga skinula sa trona. Veliko je nezadovoljstvo kod bivših košarkaša Partizana zbog loše igre njihovog tima.

Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović poručio je da je tim Željka Obradovića bio potpuno bez hemije protiv Zvezde u finalu.

– Jednostavno Partizan je bio daleko od nivoa koji je potreban da se osvoji liga. Bez energije, utakmica je bila kulminacija, gde se videlo da Partizan nije ušao sa potrebnom energijom, jer nisu imali hemiju kao i tokom poslednjih mesec dana. Praktično od onog ispadanja iz Evrolige. Ovaj rezultat je proizvod svega toga. Ja derbi shvatam lično, ako domaći igrači lično nisu shvatili derbi onda ne znam šta da kažem. Zvezda je igrala sa mnogo većom željom. Sferopulos je to vodio pametno, sa domaćim igračima. Mislim da su nadigrali Partizan u odbrani, ali je činjenica da ako nemaš hemiju da ne možeš ni da pogađaš šuteve niti bilo štaizjavio je Grbović za Kurir.

Grbović smatra da su se košarkaši Partizana jednostvano obrukali.

Meni je derbi najvažnija utakmica i u Evroligi i u domaćem takmičenju. Jednostavno obrukali su se pred svojom publikom. Da mi čovek od 170 cm Jago dos Santos da 19 poena iz reketa.To je neverovatno, bukvalno neinteligencija, tu trener ne može da pomogne, ako vi dozvolite da on uđe u reket i da niko ne reaguje onda tu nema pomoći. Ovo je debakl. Debakl u smislu da igrači nisu bili spremni za nešto ovako veliko. Ne znam ni kad će biti spremni ako nisu sad,poručio je Grbović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE