NAJBOLJI: Gvardiola ponovo proglašen za menadžera sezone u Premijer ligi

Jedan od najboljih fudbalskih trener svih vremena, menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola proglašen je za najboljeg menadžera Premijer lige u ovoj sezoni, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

Gvardiola je ove sezone uspeo da odbrani titulu u Premijer ligi, a “Građani” su ispisali istoriju, pošto su jedini klub koji je ovo takmičenje osvojio četiri puta zaredom.

Gvardiola je po peti put u istoriji Premijer lige proglašen za menadžera sezone.

– Želim da podelim ovu nagradu sa Mikelom Artetom, koji je do poslednje utakmice uradio sjajan posao sa Arsenalom. Terao nas je da testiramo svoje granice. Naravno, tu je i Jirgen Klop sa kojim sam vodio brojne nezaboravne bitke. Unai Emeri je napravio sjajan posao sa Aston Vilom. I Andoni Iraola je bio sjajan u Bornmutu. Bila je čast takmičiti se pored njih i osvojiti ovaj trofej. Pokušaćemo da odbranimo titulu naredne sezone – rekao je Gvardiola za zvanični sajt Premijer lige.

Mančester siti imaće priliku da doše i do “duplekrune”, pošto će u subotu u finalu FA kupa igrati protiv Mančester junajteda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE