Najbrži crveni karton

U moru nevjerovatnih rekorda prilično čvrsto jedan od najbizarnijih drži bivši reprezentativac Jugoslavije, Mateja Kežman.

Kežman je na EURU 2000. godine debitovao za Jugoslaviju, a priliku da zaigra dobio je u meču drugog kola protiv Norveške. Jugoslavija je rano povela golom Sava Miloševića (centaršut Dragana Stojkovića), ali se do kraja branila i čuvala minimalnu prednost.

Kežman je u 87. minutu ušao u igru i zamijenio iskusnog Predraga Peđu Mijatovića. Međutim, samo 35 sekundi nakon što je zakoračio na teren, Kežman je napravio nesmotren i neoprezan start sa obije noge na protivničkog igrača.

Sudija je odmah reagovao i dodijelio mu crveni karton, što je rezultiralo time da Kežman napusti teren gotovo istom brzinom kojom je i ušao.

Ovaj trenutak ostao je zabilježen kao najbrži crveni karton u istoriji Evropskog prvenstva, a vjerovatno i šire, postavši tako zanimljivost i priča koja se prenosi među ljubiteljima fudbala.

Meridian vam donosi jedinstvenu priliku!

Iskoristite šansu da se pridružite i doživite svaki trenutak sa još većim uzbuđenjem. Posjetite Meridian danas i postanite dio fudbalske istorije, jer uz nas, svaki meč postaje nezaboravan doživljaj

Ukoliko nemaš nalog, registruj se i u startu uživaj bez rizika. Bez ikakvih uslova, Meridianbet ti poklanja čak 50€ + 1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse!!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE