NAKON ŠTO JE ZIDAN OTPAO: Drugi čuveni fudbaler preuzima Bajern?!


EURO 2024: Srbija - Engleska | Slovenija - Danska | Poljska- Nizozemska ↓↓↓


U jednom momentu je delovalo da je Zidan nikad bliži klupi Bajerna, nakon što su se pojavili navodi da su obnovljeni pregovori sa legendarnim francuskim fudbalerom i bivšim trenerom Real Madrida.

Ipak, on je pred duel u Ligi šampiona između ova dva velikana razrešio sve dileme i istakao da neće sesti na klupu nemačkog velikana, koji je ove sezone izgubio titulu od Bajer Leverkuzena posle 11 godina dominacije.

Ipak, moglo bi da se desi da drugo veliko igračko ime postane šef struke Bavaraca. Kako navodi tradicionalno dobro obavešteni Florijan Petenberg, ozbiljan kandidat za ovo mesto je proslavljeni defanzivac Vensan Kompani. Prema ovim navodima pregovori su već započeti.

On doduše, nema trenerski pedigre koji ima Zidan, koji je tri puta osvojio Ligu šampiona kao šef struke Reala. Ipak, i on je stigao u Madrid svojevremeno kao nedovoljno afirmisan strateg.

Kompani je sa Barnlijem ove sezone ispao iz Premijer lige, ali ih je prethodno i uveo u elitu iz Čempionšipa. Prethodno je trenersku karijeru započeo u Anderlehtu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELE I ONI TITULU: Raspucani Mamford, Hapoel uzvratio udarac

Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva izjednačili su na 1-1 u finalu prvenstva Izraela protiv Makabija. Slavili su ubedljivo na svom...

POVEZANE OBJAVE