Saldanja je već otišao iz Beograda i nije jedini: Partizan desetkovan protiv Radničkog

Fudbaleri Partizana biće oslabljeni u poslednjem kolu protiv Radničkog iz Kragujevca na svom terenu.

Od ranije je van stroja kapiten Svetozar Marković zbog povrede kolena, dok je Kastiljova pozajmica iz Šahjtora okončana pre nekoliko dana. Osim pomenute dvojice, stručni štab će za vikend biti lišen i usluga Mateusa Saldanje, Alda Kalulua, dok će odluka o Gajasu Zahidu biti doneta danas, javlja Telegraf.

Saldanja je u dogovoru sa čelnicima kluba, rano jutros otputovao u Brazil na odmor, sa obavezom da se vrati 16. juna i prikljuli ekipi na pripremama. Kalulu je dobio dozvolu još u mandatu Igora Duljaja da u poslednjoj sedmici napusti tim usled privatnih obaveza, izuzev da su se crno-beli plasirali u završnicu Kupa, jer tada bi odluka bila preinačena, pise pomenuti portal. Kada je reč o Gajasu Zahidu, on je od aktuelnog stručnog štaba, tražio dozvolu da ranije ode na odmor i bude pošteđen poslednjem meča sa Kragujevčanima i ta odluka će biti razmotrena u toku današnjeg dana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE