Zvezda sve bliže drugom pojačanju!


EURO 2024: Srbija - Engleska | Slovenija - Danska | Poljska- Nizozemska ↓↓↓


Crvena zvezda već je kaparisala prvo pojačanje za narednu sezonu u vidu centra Mege Uroša Plavšića.

Govorilo se i o interesovanju kluba za mladog Nikolu Đurišića, Plavšićevog saigrača, ali su priče utihnule jer će mladi bek izaći na NBA draft, a pokazao se veoma uspešno u Americi na trening utakmici igrača koji su prijavljeni za Draft, a koja ima cilj da pomogne klubovima da donesu pravi izbor.

Iako je privukao pažnju u Americi i povećao svoje šasne da bude izabran u prvoj rundi Drafta, daleko je od izvesnog da će, poput Nikole Topića, već naredne sezone zaigrati u najjčoj ligi sveta.

Još jedan srpski košarkaš se pominje kao kandidat za prvu rundu NBA drafta, porede ga sa Avdijom!

A kako stvari sada stoje, ono što je izvesno je da će u slučaju da ne ode preko okeana naredne sezone obući dres Crvene zvezde.

Ovu informaciju je preneo italijanski košarkaški insajder Andrea Kalconi, a potvrdio ju je u neku ruku i predsednik kluba Nebojša Čović.

Doveli smo Uroša Plavšića. Sa njim smo se dogovorili. Nismo daleko da se dogovorimo sa Đurišićem. Naravno da zavisi od drafta, izjavio je Čović gostujući na TV “B92”

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELE I ONI TITULU: Raspucani Mamford, Hapoel uzvratio udarac

Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva izjednačili su na 1-1 u finalu prvenstva Izraela protiv Makabija. Slavili su ubedljivo na svom...

POVEZANE OBJAVE