Čović: Čitava naša stuktura zasnovana je na domaćim igračima


EURO 2024: Srbija - Engleska | Slovenija - Danska | Poljska- Nizozemska ↓↓↓


Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u “Jutarnjem programu RTS-a”.

On je govorio o aktuelnim dešavanjima u klubu i nedavnoj tituli u ABA ligi i utiscima nakon osvajanja. Prvi čovek crveno-belih smatra  da je ovo bila jedna od najtežih sezona za njegov klub.

Iako smo imali jednu od najtežih sezona, sa raznim vrstama i tehnologijama napada na nas, mislim da smo ubedljivom pobedom nad Partizanom poslali sve ‘hejtere’ tamo gde im je mesto – u rupe“, rekao je Čović i dodao dodao:

Čestitam stručnom štabu i našem glavnom treneru, izvanrednom Janisu, kao i igračima na fanatastičnoj koncentraciji. Čestitam igračima jer su sve napade izdržali. Bili su to instrumentalizovani i plaćeni napadi sa suprotne strane. Sve smo izdržali i naš koncept je pobedio. To je koncept domaćih igrača, a tada sam se šalio i govorio ‘kupujmo domaće’. Sve su to izneli prvenstveno domaći igrači – Teodosić, Nedović, Davidovac, Lazić, Lazarević… Čitava naša struktura je zasnovana na domaćim igračima, a to su podržali naši stranci koji su bili iznvaredni, rekao je predsednik Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TRENUTAK ZA ISTORIJU: Stojković protiv Engleza do jedinstvenog uspeha!

Fudbaleri Srbije spremni su za početak Evropskog prvenstva i duel sa Engleskom. Orlovi su odradili poslednji trening na Auf Šalke...

POVEZANE OBJAVE