Haland, najveća zvijezda koja neće zaigrati na EURU


EURO 2024: Srbija - Engleska | Slovenija - Danska | Poljska- Nizozemska ↓↓↓


Erling Haland, ubojiti napadač Mančester sitija, najveća je fudbalska zvijezda koju nećemo gledati u Njemačkoj ovoga ljeta.

Haland nije uspio da pomogne svojoj reprezentaciji da prekine post i domogne se EURA, pa je samim tim Norveška postala i reprezentacija sa najdužim postom kada su prvenstva Evrope u pitanju.

Iako je briljirao na klupskom nivou, ostvarivši brojne rekorde i osvojivši značajne trofeje, na reprezentativnom nivou će morati da sačeka neku drugu priliku.

Norveška je zadnji put učestvovala na EURU 2000. godine što znači da je sigurno punih 28 godina (do narednog) nećemo gledati na velikom sceni.

Ovaj dugi period odsustva naglašava izazove sa kojima se suočava norveški fudbal u pogledu kvalifikacija za velika takmičenja, uprkos talentu poput Halanda.

Meridian vam donosi jedinstvenu priliku!

Iskoristite šansu da se pridružite i doživite svaki trenutak sa još većim uzbuđenjem. Posjetite Meridian danas i postanite dio fudbalske istorije, jer uz nas, svaki meč postaje nezaboravan doživljaj

Ukoliko nemaš nalog, registruj se i u startu uživaj bez rizika. Bez ikakvih uslova, Meridianbet ti poklanja čak 50€ + 1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse!!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TRENUTAK ZA ISTORIJU: Stojković protiv Engleza do jedinstvenog uspeha!

Fudbaleri Srbije spremni su za početak Evropskog prvenstva i duel sa Engleskom. Orlovi su odradili poslednji trening na Auf Šalke...

POVEZANE OBJAVE