NAKON PREUZIMANJA LIVERPULA: Bivši trener Zvezde menja Slota u Fejenordu?!

Nakon pompezne najave Jirgena Klopa da će napustiti Liverpul na kraju sezone i brojnih licitacija sa imenima njegovog nalsednika, izbor je pao na Arne Slota, još uvek aktuelnog trenera Fejenorda.

Njega bi, kako navodi švedski “Aftonbladet”, na klupi mogao da nasledi bivši trener Crvene zvezde Miloš Milojević. On je, prema ovi mnavodima, jedan od četvorice kandidata za klupu holandskog velikana, pored Marina Pusića (Šahtjor Donjeck), Dika Šrodera (Kastelon UD) i Grejema Potera.

Informacijama iz Švedske bi trebalo verovati u slučaju Milojevića, pošto je punu trenersku afirmaciju stekao u ovoj zemlji.

Milojević je nakon osvojene duple krune sa Zvezdom prošle sezone, nakon koje je ipak zamenjen Barakom Baharom na Marakani, preuzeo Al-Vasl iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ove sezone je imao mnogo uspeha, pošto je osvojio nacionalni Kup sa ovim klubom, a blizu je da trijumfuje i u prvenstvu i osvoji drugu uzastopnu duplu krunu, nakon one sa Zvezdom.

Ono što je problem u ovom slučaju je činjenica da je Milojević sa aktuelnim klubom nedavno produžio ugovor do 2026. godine, uz godišnju platu od 2.500.000 evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE